Zmiana planu lub rezygnacja
Przejście na wyższy lub niższy plan, na rozliczenie roczne lub rezygnacja z subskrypcji oraz kiedy każda zmiana wchodzi w życie.
Plan zmieniasz na ekranie Billing. Przejście na wyższy plan działa od razu, na niższy z końcem okresu. Może to zrobić tylko właściciel organizacji.
Zmiana planu
- Otwórz menu konta, a następnie Manage i Billing.
- Na karcie Your offer kliknij Change offer.
- Wybierz Monthly lub Annual u góry zestawienia.
- Kliknij Switch to z nazwą planu, aby przejść na wyższy, lub Back to, aby przejść na niższy. W przypadku Enterprise kliknij Contact us.
- Płatność otwiera się w nowej karcie, w bezpiecznym portalu płatności.
Kiedy zmiana wchodzi w życie
- Przejście na wyższy plan: natychmiast. Płacisz proporcjonalnie za bieżący okres.
- Przejście na niższy plan: z końcem bieżącego okresu, bez zwrotu. Twoje konto musi wtedy mieścić się w limitach docelowego planu: aktywne SKU, sklepy, konektory PIM i używane funkcje. Przed tą datą zarchiwizuj lub odłącz to, co przekracza limity.
Kupione i wciąż ważne kredyty zostają zachowane w obu przypadkach.
Rezygnacja
Nie ma przycisku powrotu do planu Free: rezygnuje się z subskrypcji.
- W Billing kliknij Manage Billing.
- W bezpiecznym portalu płatności anuluj subskrypcję.
Rezygnacja wchodzi w życie z końcem bieżącego okresu w przypadku subskrypcji miesięcznej, a w przypadku subskrypcji rocznej z końcem 12-miesięcznego zobowiązania. Do tego czasu zachowujesz wszystkie funkcje. Status wyświetla „Cancelled” z datą zakończenia.
Po zakończeniu subskrypcji
Twoja przestrzeń przechodzi na 30 dni w tryb tylko do odczytu: przeglądasz i eksportujesz swoje dane. Następnie jest archiwizowana do 90. dnia, po czym Twoje dane zostają usunięte. Pamiętaj, aby wcześniej odzyskać swoje dane.
Dobrze wiedzieć
- Kwoty zapłacone za rozpoczęty okres nie podlegają zwrotowi.
- Aby wrócić przed usunięciem, ponownie wybierz plan przez See plans.
- Masz pytanie dotyczące umowy? Skontaktuj się z nami.





