Organisaatiosta poistuminen, organisaation poistaminen ja tilin poistaminen

Organisaatiosta poistuminen, organisaation pysyvä poistaminen ja tilisi poistamisen järjestys.

Organisaatiosta poistuminen vie sinulta pääsyn. Organisaation tai tilisi poistaminen pyyhkii tiedot lopullisesti. Jokainen toimenpide vahvistetaan kirjoittamalla lause.

Organisaatiosta poistuminen

  1. Avaa tilivalikko ja sitten My Account ja Organization.
  2. Napsauta Leave organization.
  3. Kirjoita pyydetty vahvistuslause, joka sisältää organisaation slugin, ja vahvista.

Menetät pääsyn ja voit palata vain uudella kutsulla.

Organisaation poistaminen

Vain omistaja voi poistaa organisaation.

  1. Poista ensin kaikki muut jäsenet kohdassa Manage ja sitten Members.
  2. Avaa Manage ja sitten General ja napsauta Delete organization.
  3. Kirjoita vahvistuslause, joka sisältää organisaation nimen, ja vahvista.

Organisaatio ja kaikki sen tiedot poistetaan pysyvästi.

Tilisi poistaminen

Tilin voi poistaa vain, jos et enää kuulu mihinkään organisaatioon. Muuten näkyviin tulee viesti ”You must leave all organizations before deleting your account.”

  1. Poistu jokaisesta organisaatiosta tai poista ne, joiden ainoa omistaja olet.
  2. Avaa My Account ja sitten Security ja napsauta Delete account.
  3. Vahvista kirjoittamalla ”Delete my account”.

Hyvä tietää

  • Ainoa omistaja ei voi poistua organisaatiostaan: ”You are the only owner and cannot leave this organization.” Omistajuuden siirto ei ole vielä mahdollista sovelluksesta: ota meihin yhteyttä.
  • Organisaation poistaminen on estetty niin kauan kuin siinä on muita kuin omistajajäseniä: ”Remove all members first.”
  • Vie ennen minkään poistamista se, mitä haluat säilyttää. Katso tuotteiden vienti.
  • Jos haluat vain lopettaa maksamisen, irtisano tilauksesi organisaation poistamisen sijaan: napsauta kohdassa Manage ja sitten Billing valintaa Manage Billing.

Etkö löydä vastausta?

Ota yhteyttä