Kanavan poistaminen käytöstä tai poistaminen

Kanavan keskeyttäminen menettämättä mitään tai sen pysyvä poistaminen sekä se, mitä tuotteistasi jää kummassakin tapauksessa.

Kanavan, jota et enää tarvitse, voi poistaa käytöstä tai poistaa. Käytöstä poistaminen on peruttavissa, poistaminen ei.

Kanavan poistaminen käytöstä

Käytöstä poistettu kanava säilyttää koko määrityksensä, mutta se ei enää julkaise mitään.

  1. Avaa kanava ja sitten General.
  2. Napsauta kohdassa Danger zone valintaa Disable channel ja vahvista.

Kanavalla näkyy silloin luettelossa merkki ”Disabled”. Ota se uudelleen käyttöön napsauttamalla Re-enable.

Kanavan poistaminen

  1. Avaa kanava ja sitten General.
  2. Napsauta kohdassa Danger zone valintaa Delete channel.
  3. Napsauta ikkunassa Confirm deletion valintaa Delete permanently.

Voit myös pyytää sitä Marcukselta. Hän näyttää silloin kortin ”Approval required”, joka luettelee poistettavat kohteet: mitään ei poisteta ennen kuin napsautat Approve.

Mitä poistetaan, mitä jää

Pysyvästi poistetaan:

  • kanavan luokat;
  • sen ominaisuudet ja taksonomia;
  • sen template ja kentät;
  • sen säännöt ja vientiasetukset.

Ennalleen jäävät:

  • tuotteesi ja niiden master data;
  • yhteys verkkokauppaasi, jota hallitaan näkymässä Connectors.

Hyvä tietää

  • Poisto on peruuttamaton: ei roskakoria, ei kumoamista. Jos uskot palaavasi kanavaan, poista se mieluummin käytöstä.
  • Kanavan poistaminen käytöstä tai poistaminen on varattu rooleille Owner ja Admin.
  • Jos haluat lopettaa synkronoinnin itse verkkokaupan kanssa, tee se näkymässä Connectors, älä kanavassa.

Etkö löydä vastausta?

Ota yhteyttä